A apărut CASA LUX, ediția de iulie

A apărut CASA LUX, ediția de iulie

La târgul iSaloni, designerii au propus să ne înconjurăm de culori incandescente, iar spiritul dezinvolt al anilor ’70 să ne ghideze alegerile pe care le facem pentru casă.

Foto: www.draenert.de

Pentru un adevărat bon vivant, abordarea arhitecților Raluca Dofin și Radu Dofin este una ingenioasă și salutară. Provocarea celui mai recent proiect al lor a fost ca principiile feng shui să fie implementate într-o locuință cu design contemporan, aflată în tumultul unui oraș mare, cum este Bucureștiul.

Foto: Arthur Tintu

O poveste plină de învățăminte tehnice ne spune și echipa de la 441 designstudio, care a reușit să redea frumusețea unei case ce a fost abandonată vreme de cinci ani.

Foto: Andreea Iancu

Visul frumos al unei tinere proprietare a prins contur datorită unei investiții de 30.000 de euro, dar mai ales datorită implicării profesionale și deopotrivă emoționale a designerului Magdalena Ancu în acest decor cu tușe feminine, elegante.

Foto: Ovidiu Codreanu

Întoarcerea la natură nu este doar unul dintre trendurile atât de aclamate la târgurile de prestigiu, precum este și spoga+gafa, dar este și tematica articolului prin care vrem să te convingem de frumusețea lemnului.

 

Foto: spoga+gafaAcest material se regăsește cu generozitate și în amenajările exterioare, pe care ne-am axat în capitolul special.
Foto: Ethimo

Text: Mariana Nicolae

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *