A apărut CASA LUX, ediția de mai

A apărut CASA LUX, ediția de mai. Este un număr plin de culoare și de idei fascinante.

Ea dorește un interior cald, cu influențe clasice, iar el preferă tonurile reci și liniile minimaliste: o situație des întâlnită. Cu această problemă s-a confruntat și designerul Luisa Chiana, care i-a invitat pe proprietari să-și aleagă fiecare o cameră care să-i reprezinte. Livingul ales de proprietar a fost creionat în culori sobre, cu note de lux minimalist, iar dormitoarele, preferatele proprietarei, emană o atmosferă caldă și elegantă.

Foto: Sorin iACOB

Eleganța atemporală caracterizează și casa monument istoric recondiționată cu respect față de elementele arhitecturale și ambientată de echipa La Maison.

Foto: Sorin Iacob

Un decor ce debordează de veselie a imaginat arhitectul și designerul italian Maurizio Giovannoni pentru un loft din orașul finlandez Turku. Tapetul în nuanțe albastre din dormitor invită la reverie, iar cel cu motive vegetale aduce un aer tropical in living.

Foto: Mikko Alla-Peijari

O adevărată provocare pentru arhitectul și designerul brazilian Diego Revollo a fost conceptul apartamentului din São Paulo, fiindcă a plecat de la zona bordo deja amenajată în camera destinată vizionării filmelor. Nuanțele vișinii au devenit laitmotivul întregii amenajări. Mobilierul inspirat din anii ’60 și ’70 sporește farmecul ambientării.

Foto: Alain Brugier

Text: Cristina Stoica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *