A apărut CASA LUX, ediția de octombrie

A apărut CASA LUX, ediția de octombrie

Am păstrat din energia frumoasă a vacanței de vară și ne amintim cu plăcere de sejururile la țară, unde ne-am bucurat din plin de ambianța rustică.

Foto: Harlequin prin La Maison

Am recreat atmosfera caldă și primitoare în capitolul special, în care am scos în evidență naturalețea lemnului masiv, versatilitatea pieselor din împletituri și exuberanța imprimeurilor inspirate din viața la fermă. Motivele grafice tradiționale au o expresivitate epatantă și o simbolistică interesantă și din acest motiv pot fi mixate cu detalii de design contemporan.

Foto: Artem Zavarzin

Celor care rezonează cu acest stil și își doresc surse de inspirație cât mai bogate le prezentăm un apartament din Kiev decorat de designerul Alena Makagon și unul din București amenajat de arhitectele Sorana Leru și Mihaela Lozovanu, în care culoarea este vedeta unui decor vesel.

Foto:Alexandru Drăgoi

Am venit și în întâmpinarea celor pentru care luxul și strălucirea reprezintă un must-have în viața cotidiană, prezentându-le piese și finisaje strălucitoare, care vor transforma baia în locul preferat de răsfăț și relaxare.

Foto: SSAB

Iar dacă preferi să evadezi în natură, fie în grădină ori pe terasă, fie la un picnic în parc, te punem la curent cu noutățile de la spoga+gafa, târgul destinat amenajărilor outdoor.

 

 

 

Foto: Purple Frog (www.purple-frog.nl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.