A apărut CASA LUX, ediția de septembrie

 

 

Un nou anotimp, un nou început… și continuarea unui succes publicistic de 24 de ani. Toate aceste experiențe frumoase le-am adunat în numărul din septembrie al revistei, lună în care sărbătorim această vârstă remarcabilă. În tot acest timp te-am ținut la curent cu tendințele internaționale și autohtone.

Foto: Glas Italia

Acum te invităm să ni te alături la târgul Tendence, care îți oferă perspective noi asupra designului.

Foto: Piffany Copenhagen

Ne-a fascinat o locuință de la malul Mării Negre, în care culoarea, linia, textura și forma conturează un ambient shabby chic, ce duce cu gândul la luxul și la șarmul franțuzesc de pe Coasta de Azur.

Foto: Mikko Ala-Peijari

Înconjoară-te de multă energie și adu în casa ta culori vibrante și imprimeuri grafice explozive, exact cum a făcut arhitectul și designerul Maurizio Giovannoni într-un apartament din Roma, conturat într-un pur stil italian contemporan.

Foto: E 15

Este început de toamnă, cu vacanța pe sfârșite, un moment bun să te îndrepți către studiu. De aceea am pregătit un capitol special dedicat bibliotecii și biroului, în care îți arătăm care sunt cele mai interesante modele de veioze pentru birou, ce panouri murale multifuncționale îți vor fi de folos dacă vrei să ai în încăpere ordine, dar și elemente moderne de design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *