A apărut CASA LUX, ediția de iunie

A apărut CASA LUX, ediția de iunie

 

Într-o lume mereu în mișcare, nevoia de armonie este tot mai pregnantă și de aceea designerul Antonietta di Lorenzo  a decorat un apartament din București într-o manieră clasică, adaptată stilului contemporan.

Foto: Sorin Iacob

La mii de kilometri depărtare, în efervescenta stațiune Mallorca, am descoperit locuința de vacanță a designerului Christina Leja, care s-a inspirat din atmosfera dezinvoltă a anilor ‘60 din Los Angeles și din exuberanța cromatică a locuințelor spaniole.

Foto: Roman Kuhn

Te invităm să descoperi un cămin tineresc, amenajat la mansardă de Andrada Gruia și de Raluca Mirela Dumitrașcu, precum și ambientul ingenios creionat de arhitecții de la Colombo and Serboli Architecture pentru o tânără ce activează în lumea modei.

Foto: Gabriel Copoeru

Abordarea noastră cosmopolită te va purta și în Germania, la Frankfurt, la târgul light+building și pe Riviera Franceză, unde vacanța are aceeași savoare, indiferent de anotimp.

Foto: www.bomma.cz

„Invită mereu natura la tine în casă” este îndemnul nostru pentru cei care vor să trăiască frumos și eco. Lor le-am dedicat un capitol special, Ecotrend, în care am explicat alături de designerul Natalia Beleva ce înseamnă a fi eco, cum poți avea un aer sănătos și parfumat în locuință și ce dotări noi există în această direcție.

Foto: Arhiva Casa Lux

Text: Mariana Nicolae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *