Revista CASA LUX aniversează 20 de ani!

Revista CASA LUX împlineste astăzi, 1 septembrie 2014, 20 de ani de la prima sa apariție! Revista CASA LUX este prima revista glossy din România. De altfel, CASA LUX este și singura revistă care, de la apariția ei din 1 septembrie 1994, a apărut fără întrerupere, lună de luna.

CASA LUX – prima revistă de amenajări interioare din România – este în acest moment cea mai cunoscută și apreciată revistă de profil. Conținutul editorial bogat în informație și condițiile grafice exceptionale aduc renumele publicației CASA LUX.

Fiecare ediție a revistei este citită în fiecare lună de 100.000* cititori. CASA LUX prezintă lună de lună creații ale arhitecților și designerilor români, asumându-și rolul de a promova calitatea în lucrările de amenajare a locuințelor private. Conținutul revistei a evoluat odată cu noile cerințeale pieței amenajărilor din România, rămânând fidel standardelor înalte impuse de la început. Cititorii revistei CASA LUX pot găsi prezentări ale reședințelor de lux din România, case din străinătate, cele mai noi tendințe în amenajări și finisări interioare și exterioare, construcții și materiale de construcții, dotări, mobilier, accesorii, sisteme de încălzire și climatizare, proiecte de arhitectură, soluții de amenajare 3D.

“Cu fiecare ediție a revistei CASA LUX pornesc împreună cu cititorii într-o incitantă călătorie spre ținuturi plămădite din imaginație, suflet, dăruire și bun-gust, unde firescul este rege și frumusețea lui regină. CASA LUX este un proiect ce-mi aduce împlinire profesională, iar oamenii cu care lucrez nu sunt doar colegi, ci fac parte din viața mea personală.” Cristina Stoica, redactor-șef CASA LUX.

Casalux coperta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.