A apărut Casa Lux, ediție de martie

Foto: www.gan-rugs.com

A apărut revistA Casa Lux, ediția de martie – Este prima lună calendaristică a primăverii și cu toții simțim nevoia unei schimbări în viață și în propria locuință, care să ne aducă un plus de vitalitate. Tocmai de aceea am dedicat un capitol special culorilor.

Nicolae Grigorescu spunea cu vreme în urmă „Sentimentul colorează, nu pensula”. Fiți voi cei care își întâmpină prietenii într-un cămin cu o energie pozitivă, în care sentimentele frumoase se relevă prin intermediul unor piese în tonuri vibrante. Living coral este culoarea anului 2019! Lasă-te inspirat de semnificațiile acestei nuanțe calde și punctează ambientul cu elemente trendy. Mixul de culori atent coordonat poate fi una dintre soluțiile salvatoare pe care poți miza pentru a pune în valoare un interior întunecos.

Designerul Georgiana Ursache a dat o nouă strălucire unui apartament din București cu ajutorul unor piese cu design diafan și a unor tonuri delicate. Ca de fiecare dată vă îndemnăm să aveți o atitudine ecologică în toate alegerile pe care le faceți pentru propriul cămin.

Luați în calcul și cele mai noi modele de baterii, cu dotări de top, care te vor ajuta să reduci considerabil consumul de apă, dovedindu-se a fi extrem de eficiente. Oferă-ți cadou și un moment dulce în compania aparatelor de patiserie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *