Ce trenduri aduce 2013? Noutăți de la imm cologne

1.250 de firme din peste 50 de țări au expus produse noi în materie de mobilă, design, decorațiuni interioare și accesorii la târgul internațional „imm cologne” din capitala renană. Manifestarea a atras 142.000 de vizitatori din toată lumea și 43.000 de intrări din partea publicului larg. Paralel cu târgul de mobilă s-a desfășurat și Livingkitchen, expoziție dedicată segmentului de bucătărie, ce are loc din doi în doi ani.

Noi am selectat câteva trenduri interesante. Dacă vrei să aflii mai multe amănunte urmărește revista tipărită Casa lux nr. 3/2013!

Foto: Bordbar
Foto: Bordbar
 ANIMAL TREND

Sunt căruțuri originale pentru avioane. Produse de brandul bordbar, servesc drept corpuri de depozitare pentru toate spațiile și pot fi dotate cu sistem de răcire. Interiorul se poate individualiza la cerere. Căruțul cu cerbi se numește deer.
www.bordbar.de

 
Foto: Lago
Foto: Lago
STILUL LEJER
Cei de la brandul italian LAGO au veniti cu un fotoliu (Huggy), ce poate servi totodată și ca pat pentru musafiri, dacă se ia salteaua și se intinde pe jos. Șezutul se transformă în noptieră.
www.lago.it
Foto: Capo d'Opera
Foto: Capo d’Opera
RELIEFURI

Cabinetul Privacy Texture Blob al brandului Capo d’Opera surprinde prin finisajul în relief al pieselor sale. Acesta este realizat cu ajutorul unui strat de rășină lăcuită mat. La târgul de la Köln s-au remarcat mulți producători care apelează la jocul cu suprafețele în relief.
www.capodopera.it

 
 Text: Cristina Stoica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *