(P) Noile centrale termice Ariston, mai moderne si mai compacte

Proprietarii de locuinte si dezvoltatorii imobiliari manifesta din ce in ce mai mult interes pentru amenajarile interioare moderne, alegand finisaje si elemente de decor care care sa se adapteze tendintelor actuale de design. Producatorii de centrale termice si-au imbunatatit si ei produsele nu doar din punct de vedere functional, dar si estetic, iar un exemplu relevant il reprezinta Ariston. In portofoliul brandului de origine italiana au aparut trei noi modele de centrale termice care au un design mai compact si facilitati moderne.

Design ultra-modern, mult mai compact

Bunul gust italienesc se reflecta si in modul in care arata noile centrale termice produse de Ariston. In primul rand, acestea au dimensiuni mult mai reduse, pentru a se integra perfect in orice tip de spatiu, chiar si locuintele care nu sunt foarte generoase din punct de vedere al spatiului. In al doilea rand, designul lor este ultra-modern, asa ca sunt foarte potrivite pentru casele si apartamentele moderne. De exemplu, Ariston Alteas One are un aspect futurist, oferit de sticla semisecurizata care imbraca partea frontala. Ariston Clas Premium, pe de alta parte, atrage prin display-ul LCD care, nu doar ca o face sa fie mai usor de folosit, dar ii adauga un plus de valoare si in ceea ce priveste estetica.

Functii speciale de uzabilitate, pentru un stil de viata modern

Designul interior al noilor sisteme Ariston este mult mai practic, pentru o mententanta mai rapida si un control mai bun. Asadar, Noua gama de centrale termice Ariston aduce un plus pe partea de uzabilitate, prin incorporarea unor functii speciale. De exemplu, utilizatorul poate detine controlul sistemului chiar si de la distanta, prin intermediul optiunilor de conectivitate pe care noile centrale le ofera. Astfel, cu ajutorul functiei de Wi-Fi integrat, sistemele pot fi controlate direct de pe telefoanele inteligente. In plus, centralele prezinta optiuni smart care le fac sa fie mai eficiente, reducandu-se din cheltuielile de energie si de combustibil.

De asemenea, Modelul Alteas One Net ofera un alt avantaj prin care se pot obtine economii financiare importante, cu ajutorul tehnologiei ultra-performante ce permite programarea orara integrata.

Mai mult decat atat, noile sisteme de incalzire de la Ariston sunt intuitive. Prin functia de autodiagnoza activa, acestea furnizeaza, pe display-ul modern, erori sau alte mesaje legate de functionarea lor.

Sursa foto: Roinstalatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *