Redecorează-ți locuința și bucură-te de 4 zile la mare, în Italia

Foto: Interior Store

Se apropie Sarbatorile de iarna si parca auzi finalul de an cum bate la usa, iar gandul iti zboara catre vacanta. Un weekend relaxant, intr-o zona de litoral, inconjurata de dealuri, cu experiente noi, locuri frumoase, ce poarta povesti de istorie si arta.
Au ramas insa lucruri pe care ti le-ai propus pentru acest an, dar nu ai reusit sa le faci… locuinta are acelasi aer pe care trebuie sa il improspatezi, este neaparat nevoie de o schimbare.
Grea decizia in fata careia te afli, pentru ca bugetul te forteaza sa alegi intre ceea ce visezi si ceea ce trebuie sa faci si numai o minune te poate ajuta sa te bucuri de ambele realizari.
Si totusi, sansa iti surade!
O promotie cu adevarat speciala merita intreaga ta atentie – Interior Store a pregatit pentru tine o oferta unica, ce se desfasoara pana in data de 31 ianuarie 2015. La achizitionarea oricaror piese de mobilier din colectiile Interior Store pentru bucatarie, living, dormitor sau camere de copii, in valoare de 10.000 de Euro, Interior Store iti ofera un sejur de 4 zile, in Italia, la Pesaro, in perioada aprilie-mai 2015.
De aceeasi vacanta te poti bucura alaturi de perechea ta, daca mbilierul achizitionat este in valoare de 15.000 de Euro.
Pentru a putea alege din multimea modelelor de mobilier, pentru sfaturi cu privire la stilul care ti se potriveste cel mai bine si pentru detalii despre vacanta ta de vis, intra pe site-ul www.interiorstore.ro si contacteaza reprezentantii companiei, care iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *