Spoga+Gafa 2014 – tot ce e nou în grădini

spogafa_13_022_007
Foto: Koelnmesse GmbH

Cu puțin timp în urmă, Koelnmesse ne-a invitat la Amsterdam, la conferința de presă premergătoare Târgului de Grădină Spoga+Gafa, ce se va desfășura în perioada 31 august-2 septembrie la Köln. Tendințele în domeniu vor fi cu adevărat spectaculoase!

Anul acesta, la cunoscutul târg din Germania se anunță un reviriment a tot ce este legat de grădini. Cei 2.000 de expozanți din toată lumea vor prezenta, în cei peste 241.000 mp, tot ce este nou și de perspectivă în domeniu. De la unelte, grătare, plante, ghivece, accesorii de tot felul și până la mobilier – toate își găsesc aici traiectoria pentru noul sezon.
Pe lângă brandurile consacrate, la târg vor fi expuse creațiile unor studenți sau tineri designeri, în secțiunea denumită „Outdoor Living“ (a trăi în aer liber). Pentru cea mai interesantă expunere va fi acordat un premiu de 6.000 euro. Dacă vrei să vezi cine este marele câștigător sau vrei să afli care sunt tendințele în domeniu, vizitează târgul, dar nu înainte de a accesa www.spogagafa.com sau www.koelnmesse.de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *