(P) Sancal a sărbătorit 40 de ani de activitate plini de culoare

Sancal a împlinit 40 de ani și acest lucru nu a trecut neobservat! Dorind sa transmită că designul și arta joacă un rol cheie în companie, Sancal a renovat într-un efort de cinci luni fabrica sa, invitând vizitatorii să petreacă o experiență uimitoare.

A fost gândit un tur prin fabrică care să atragă atenția publicului. Așa s-a născut ideea refacerii coridoarelor marcate de benzi albe, late de 10 cm, în perimetrul cărora romburi, cercuri, pătrate și dreptunghiuri se succed aleatoriu. Roșul, galbenul și albastrul – culori pure și puternice – alternează cu nuanțe pastelate, echilibrând astfel atmosfera.

Ideea itinerariului este subliniată de panourile rotunde și pătrate  atârnate de tavan și colorate în nuanța secției respective.

Intervențiile grafice ce reprezintă șunca Serrano sau siesta fac referire la concepte tradiționale și sunt alternate de unele moderne, precum Dracula sau tofu și noțiuni suprarealiste, ca pieptul de pui sau vaselina. Scopul acestui mixaj a fost de a crea o punte între imagini culte și populare, păstrând unele vechi favorite, precum motocicletele, staruri pop sau femei senzuale ce contrastează cu referințele contemporane. În concluzie, semnele pline de culoare au dublă semnificație: amintesc cine suntem și reflectă interesele naostre. Echipa Sancal trece cu ușurință de la o extremă la alta, urmând impulsivitatea și spontaneitatea caracterului latin, după declarația proprie.

După un brainstorming intens, cei de la Sancal au ajuns la concluzia de a expune produsele fabricate în mediul lor de producție, construind patru micro-showroomuri. Fiecare dintre ele este situat în alt punct al secției de producție, astfel vizitatorul putând învâța ușor cum se fabrică mobilierul Sancal.

Și, ca cireașa de pe tort, locurile de laut masa au fost transformate în alt micro-showroom, prenzentând produsurile într-o situație reală.

O aniversare la fel de originală precum sunt și produsele marca Sancal! La mulți ani, Sancal!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.