(P) KUMA lansează conceptul Kuma Baby Bath

Kuma România, unul dintre principalii producători locali de lavoare, blaturi şi mobilier pentru băi şi bucătării sub brandurile Kuma şi Nordline, lansează noul concept Kuma Baby Bath, care a fost deja implementat în maternități, spitale și creșe din România și Monaco.

”Am lansat acest concept special pentru organizațiile din zona de îngrijire a copiilor, pentru că ne dorim să oferim cele mai bune condiții atât pentru cei mici, cât și pentru persoanele care au grijă de ei, ușurându-le munca”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv Kuma România.

Kuma Bath Baby presupune un sistem în care cădița pentru bebeluși este încorporată – turnată in suprafață continuă cu blatul. Astfel, pe același blat este cădița pentru bebeluși, dar și un bol de lavoar, oferind astfel multifuncționalitate. Lungimile unor astfel de concepte pot fi până la 4m, pe lățimi de blat de maxim 130 cm. Practic pe un astfel de blat multifuncțional bebelușul poate fi și înfășat și îmbăiat, spațiul permițând folosirea acestuia pentru multe operații.

Imediat după lansarea noului concept, compania a avut cereri atât în România, cât și din alte țări europene, precum Monaco. Astfel, Kuma a livrat produse către o serie de creșe din Monaco, dar și către Spitalul Sf. Pantelimon, maternitatea Brăila și Spitalul Marie Curie din România.

„60% din cifra noastră de afaceri provine din proiecte realizate pentru sectorul comercial. De aceea și acest segment de clienți din zona de îngrijire a copiilor, cum sunt maternitățile, spitalele sau creșele, este foarte important. Pe lângă calitatea ridicată pe care o oferim, funționalitatea este un aspect însemnat pentru acest tip de clienți, iar conceptul care integrează toate zonele de îmbăiere sau schimbare a copilului va ajuta personalul să eficientizeze munca”, a completat Camelia Olesen.

Aceasta a subliniat, de asemenea, că se aşteaptă la o creştere treptată a comenzilor atât pentru instituţii publice şi private din România, cât şi de peste hotare, din ţări precum Olanda, Franţa şi pieţele tradiţionale pentru Kuma, ţările scandinave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *