(P) Brico Dépôt începe toamna cu prețuri la roșu

În această toamnă, Brico Dépôt îți aduce „Prețuri la roșu”, în noul catalog dedicat proiectelor tale de construcții, amenajări și renovări!

faianta-bali

Orice meșter priceput știe că pentru a construi o casă este nevoie de timp. Începem construcția primăvara, astfel încât în septembrie să ajungem cu ea la roșu. Acesta este momentul când proiectul nostru a prins contur și mai avem nevoie doar de finisaje interioare impecabile, pentru a ne bucura de rodul muncii noastre!

Brico Dépôt te ajută să finalizezi proiectele în timp util și îți aduce prețuri la roșu la produsele momentului!

kit-bucatarie-alegra

În perioada 3 – 22 septembrie, găsești radiator oțel tip 22 cu vopsea nano ceramică, șeminee, sobe, boilere pe lemne și centrale electrice, dar și materiale pentru izolația locuinței, pentru zilele mai răcoroase.

Toamna aceasta, Brico Dépôt te așteaptă să îți creezi propriul spațiu de depozitare și îți propune soluții modulare CONCEPTO, pentru organizarea uneltelor tale, la sfârșit de renovare.

În plus, în perioada 3 – 22 septembrie, în fiecare zi de weekend, în intervalul 10:00 – 20:00, Brico Dépôt va fi gazda unor concursuri cu premii, la care vă așteptăm să participați.

vopsea-lavabila-interior-alba

Pentru cheltuieli bine planificate, te așteptăm cu soluții de finanțare dedicate prin biroul BRICOCREDIT, dezvoltate în parteneriat cu ERB Retail Services, prin care clienții au acces la creditul Euroline, valabil până la 30 septembrie. Creditul este disponibil pentru cumpărături de minimum 2000 lei, pe o perioadă de 12 luni cu dobandă 0.

De asemenea, la emiterea cardului all inclusive BRD Finance, pentru achiziții de minimum 2000 lei în perioada 3-22 septembrie 2016, clientii beneficiază de 12 rate cu 0% dobandă.

Iar pentru a fi primii care află noutățile din depozite, profesioniștii și amatorii DIY pot completa pe site formularul pentru obținerea cardului BRICODEPOT. Acesta facilitează accesul rapid la factură, livrarea direct pe șantier și 90 de zile pentru returul produselor.

vopsea-lavabila-interior-alba-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.