(P) CASA LUX vă dă întâlnire la BIFE SIM 2016!

CASA LUX, prima revistă de amenajări din România, partener media de tradiție al târgului internațional de mobilă, echipamente și accesorii, vă așteaptă la ROMEXPO în perioada 14-18 septembrie.

biff-sim-2016

Inspirație, eleganță și stil

Standul CASA LUX amenajat în parteneriat cu Koncepto Design Boutique e situat în sectorul Home&Deco, C1, etaj, și vă întâmpină cu un decor cald, proaspăt, inspirațional.

BIFE SIM 2016 va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, al decorațiunilor și al echipamentelor și accesoriilor pentru industria lemnului. În cadrul expoziției veți găsi toate stilurile de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, de la cel clasic la cel modern, de la cel din lemn masiv până la cel combinat cu sticlă sau piele sau chiar pictat manual.

Producătorii, importatorii și distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg în cele 5 zile de târg soluții ingenioase și practice care să poată satisfice toate cerințele unui design interior plăcut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalități noi de a-și organiza mobilierul în funcție de condiționările de spațiu, de numărul de persoane care îl utilizează sau de poziția lui în interiorul căminului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *