(P) Ghid pentru microbiști: Cum să alegi inelul de logodnă ideal pentru iubita ta

inel de logodna

Oricât de mult ți-ai dori să ieși la o bere cu băieții și să vizionezi un meci de fotbal în loc să pornești în căutarea inelului de logodnă ideal pentru viitoarea ta soție, nu poți omite această etapă de selecție. Cu atât mai mult dacă îți dorești ca acel moment – cel al cererii în căsătorie – să fie cu adevărat special și să o faci să răspundă emoționată cu un DA spus din toată inima.

În condițiile în care piața din online este destul de bogată în opțiuni, devine imposibil să nu găsești o bijuterie care să o impresioneze cu adevărat pe iubita ta.

Știi ce tipuri de inele de logodnă îi plac?

Desigur că procesul de selecție ar fi unul cu mult mai ușor dacă ai ști ce modele de inele de logodna preferă aleasa inimii tale. Dacă ai fi fost atent atunci când vă aflați în trecere pe lângă un magazin de bijuterii, ai fi văzut, cu siguranță, că a fost fascinată la vederea unui anumit inel de logodnă.

Dar acum nu trebuie să îți faci mustrări de conștiință doar pentru că atunci ți-a zburat gândul la următorul derby, nici să te simți copleșit de multitudinea de modele de inele de logodnă existente pe piață, ci ar fi bine să îți concentrezi eforturile în direcția alegerii bijuteriei perfecte.

În acest sens, poți consulta mini-ghidul celor de la E-ring care conține răspunsurile la întrebările tale:

Cum aflu ce inel de logodnă îi place?

Testul suprem va consta în alegerea unui inel de logodnă care să fie pe măsura preferințelor ei și în ton cu personalitatea ei. Dacă vei da greș în cadrul procesului de selecție, optând pentru un inel care nu va fi pe placul ei, te așteaptă un penalty de toată frumusețea.

Știi doar cât de pretențioase sunt femeile, așa că mai bine nu îi dai ocazia să îți ofere un cartonaș roșu pentru că nu ai fost atent la subtilitățile ei! Dacă vrei să mergi la sigur și să alegi un inel de logodnă care să facă parte din divizia A, mai bine ai cere sfatul unei persoane apropiate – poate fi vorba despre mama, sora sau despre cea mai bună prietenă a iubitei tale.

Cât e scorul?

Ca să nu fi prins în ofsaid atunci când cumperi bijuteria, depășind cu mult bugetul stabilit, trebuie să inspectezi ce prețuri au inelele de logodnă.

Astfel, în funcție de materialul din care este confecționat, de pietrele prețioase cu care este împodobit, prețul unui inel de logodnă cu un design simplu sau ceva mai sofisticat poate fi cuprins între 1000 lei și 5000 lei.

Iar dacă găsești un inel de logodnă din liga I, cu un raport excelent între calitate și preț, și care să și fie în ton cu preferințele și cu personalitatea ei, atunci scorul va fi 1-0 pentru tine.

Ce tip de material să aleg?

Poți alege materialul din care să fie confecționat inelul de logodnă în funcție de stilul iubitei. În general, femeile romantice preferă alegerile clasice cum sunt aurul alb sau aurul galben – în timp ce persoanele moderne pot avea o afinitate și față de aurul roz, un material care a câștigat o popularitate extraordinară, mai ales în ultimii ani.

Ce tipuri de pietre prețioase trebuie să aibă inelul de logodnă?

Printre cele mai populare tipuri de pietre prețioase se numără diamantul, smaraldul, safirul, rubinul, ametistul sau topazul.

Designul inelului de logodnă ales depinde și de forma pentru care optezi – Round, Oval, Princess, Heart Emerald și Pear.

Ce modele de inele de logodnă sunt la modă în 2019?

  • Solitaire

Acest tip de inel de logodnă face parte din categoria celor mai clasice bijuterii. Piatra prețioasă poziționată central îi conferă designului un caracter princiar.

  • Three Stone

În componența acestui model de inel de logodnă intră trei pietre prețioasă, una poziționată în mijloc, iar celelalte două așezate de-o parte și de cealaltă.

  • Halo

Designul acestui tip de inel de logodnă rezidă în poziționarea centrală a unei pietre prețioase, iar în părțile laterale dispunerea mai multor pietre de dimensiuni diferite.

  • Eternity

Particularitatea cea mai importantă a acestui inel de logodnă este că ulterior poate fi transformat în verighetă. Aceste modele de inele de logodnă se definesc prin așezarea simetrică și de aceeași dimensiune a unor pietre prețioase mici.

Inelul de logodnă de la E-ring – un suporter al iubirii voastre

Specializați în comercializarea inelelor de logodnă cu detalii fine și simple, cei de la E-ring au pregătit o selecție de modele clasice sau moderne. Fiecare bijuterie din portofoliul lor reflectă eleganță și rafinament.

Alege, așadar, un inel de logodnă pe site-ul e-ring.ro sau optează pentru un model personalizat și îi vei face iubitei tale o surpriză care te va ajuta să îi câștigi inima. Până la urmă, merită o bijuterie cu adevărat specială, nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *