(P) Mega eveniment, mega degustare – O Altfel de Conferință de Presă

Vă invităm în data de 22 martie a.c., ora 18.30, în cadrul Centrului de Afaceri Green Gate, Ambery Hall Lights la „O Altfel de Conferință de Presă”. Vom reuni vinuri de la circa 22 producători, care și-au confirmat prezența la Salonul Internațional de Vinuri VINVEST Timișoara, care va avea loc în 22 – 24 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Va fi un regal care va însufleti toată lumea vinului. Acest nou concept care îmbina clasicul unei conferințe de presă cu farmecul unei degustări, unde fiecare producator va fi prezent cu toate vinurile lansate până în prezent. Prin intermediul acestei conferințe de presă veți avea ocazia nu doar sa aflați informații noi din cadrul salonului, dar și să descoperiți evoluția gamei de vinuri ale unui producător, de la începuturi până azi.

Motivația care a stat la baza acestui nou concept au fost anii au trecut peste noi, peste evenimentele de vin, ceea ce este un lucru firesc. Și, iată-ne la a 13-a ediție a Salonului VINVEST de la Timișoara – și la cea de-a 11-a ediție a Concursului Național.Pe lângă lucrurile tradiționale, am învățat că, la fiecare  ediție, trebuie să ne reinventăm.Adică trebuie să reîmprospătăm/primenim atmosfera cu oamenii noi, noi abordărim, tematici noi.Fiindcă și producătorii – am spune – se reinventează.

Timp de 12 ediții de salon am încercat sa avem o continuitate a unui eveniment de educare a consumatorului final, mai ales intr-o regiune unde cel de bere a fost marcant.Noi spunem că am reușit, ce-i drept nu ne putem lăuda cu 50 de ediții, dar acestea câte s-au strâns an după an, marchează promovarea vinului producătorilor care au venit în zona de vest la eveniment și, acum, se află pe etajerele și, deopotrivă, pe mesele consumatorilor.

Nu putem decât să vă mulțumim pentru susținerea în ceea ce am reușit să construim, să devină o tradiție în această parte de vest a țării și să putem oferi imaginea unui altfel de vin, cel care astăzi stă pe masa concursurilor naționale și internaționale.

Am fi onorați, dacă și la această ediție, veți sustinem pe parcursul celor 3 zile, Timișoara – Capitala Vinului!

În speranța de a fi alături de noi, vă așteptăm în salon pentru mediatizarea vinului, implicit a investitorilor care au creat o nouă imagine acestui produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.