(P) Zugrăvim într-o zi! Primul serviciu de zugrăvit în timp record

Te-ai hotărât să zugrăveşti? Atunci relaxează-te şi pregăteşte-te să te bucuri de timp liber!

Când ai un stil de viaţă alert care nu-ţi lasă timp să te ocupi de propria ta casă, e atât de important să poţi scăpa de grijă zugrăvirii locuinţei şi să te bucuri în schimb de toate avantajele unui serviciu prompt, cu garanţia calităţii.


Zugrăvim într-o zi încearcă să răspundă cât mai bine acestor provocări, reuşind să câştige încrederea clienţilor ce îşi doresc un zugrăvit rapid şi corect evaluat.

Înlătura compromisurile în proiectele care contează pentru casă ta şi nu le amână la nesfârşit! Beneficiile serviciului Zugrăvim într-o zi rămân valabile indiferent de mărimea suprafeţei pe care vrei să o zugrăveşti – apartament de bloc sau casă cu etaj. Echiparea cu resursele necesare, prin alocarea unui număr optim de zugravi şi a materialelor de lucru, va garanta finalizarea lucrării într-un timp record.

Pentru a te bucură de confort şi siguranţă, nu vei fi nevoit să te muţi de acasă pe perioada lucrării, timp de zile sau chiar săptămâni. Nici nu vei fi nevoit să alergi după meşteri pentru a finaliza la timp.

Dimineaţă pleci la serviciu iar seară, când te întorci acasă, pereţii vor fi gata-zugrăviţi la cel mai înalt standard de calitate.

Mai mult decât atât, pentru a înlătura orice disconfort, echipa va prelua rolul de a pregăti spaţiul, de a strânge şi a proteja mobilierul cu folie, şi totodată, de a asigura curăţenia de la final.

Iar dacă te numeri printre cei care doresc să adauge culoare zugrăvelii, pentru a conferi mai multă personalitate încăperilor locuinţei tale vei beneficia GRATUIT de un serviciu special de consiliere în alegerea culorii.

Promisiunile onorate către sute de clienţi, cât şi garanţia unei lucrări pentru care vei achita doar la final, sunt atuuri de necontestat care stau la baza ofertelor serviciului Zugrăvim într-o zi .

 

Despre noi – Zugrăveli rapide

Activăm pe piaţă construcţiilor din 2005. În toţi aceşti ani cele mai frecvente întrebări din partea clienţilor noştri au fost: “Cât costă?” şi “Cât durează?”. Plecând de la aceste două întrebări ne-am gândit să lansăm un nou concept care să satisfacă cerinţele oricărui client ce îşi doreşte un serviciu de zugrăvit rapid, prompt şi corect evaluat.
Aşa a apărut serviciul Zugrăvim într-o zi .

Zugrăvim într-o zi pune la dispoziţie:
• Echipe de zugravi calificaţi şi cu experienţă
• Vopsele de calitate ultra-rezistente
• Serviciu disponibil în Bucureşti, sector Ilfov şi Ploieşti.
• Termen de GARANŢIE a lucrării executate: 1 an

www.zugravim-intr-o-zi.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.