Ingredientele unui sejur perfect în Antalya

Cu vaporul am ajuns până la malul stâncos al insulei Kekova. Vechea așezare Dolichiste, întemeiată de licieni, s-a scufundat în secolul         al II-lea. Ruinele se pot vedea prin fundul transparent al vaporașului. (Foto: Cristina Stoica)

Fie că vrei un concediu romantic în doi, fie unul cu familia, oferta turistică din Antalya se pliază pe dorințele tuturor, chiar și pe cele mai pretențioase. Din aprilie până în octombrie, îți stau la dispoziție cele mai bune hoteluri, cu servicii excelente. Te așteaptă zile mereu senine, plaje Blue Flag și multe posibilități de agrement.

 

 

 

Mormintele construite în stâncă de la Myra sunt ca niște case, în care licienii credeau că vor trăi după moarte. (Foto: Cristina Stoica)

Hotelurile, cele mai multe de cinci stele, serviciile ireproșabile, sistemul de mese all inclusive, delicioasa bucătărie turcească, în care aromele Orientului se întâlnesc cu bunătățile regiunii mediteraneene atât de bogate – toate acestea constituie, fără îndoială, ingredientele unui concediu perfect. Știm însă că pentru mulți turiști mai activi acest răsfăț nu este suficient. Vestea bună este că nici această categorie nu trebuie să-și facă griji. Antalya are mult mai mult de oferit!
Mai multe detalii și imagini găsești în ediția tipărită a revistei Casa Lux nr. 7/2012.

Text: Cristina Stoica
Material realizat cu sprijinul Happy Tour și Prestige Tours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *