Imaginea clară a luxului: un dressing spațios

Imaginea clară a luxului: un dressing spațios. Încăperea în care ne păstrăm în ordinea întreaga garderobă și accesoriile de sezon trebuie judicios compartimentată, pentru a avea la îndemână cele necesare. Un ansamblu de mobilier cu un design prețios poate transforma această încăpere în vedeta casei.

Un dressing eficient nu înseamnă că trebuie să fie doar spațios. Dispunerea perimetrală permite mai mult loc de mișcare atunci când îți alegi ținuta, iar compartimentarea bine gândită te ajută să economisești timp.

Cu adevărat spectaculos poate fi dressingul dacă iei în calcul o serie de coordonate tehnice și estetice. Alocă acestui spațiu o încăpere amplă, care să beneficieze de lumină naturală, fie că vorbim de o fereastră, fie de un iluminator modern. Astfel vei putea verifica imaginea reală a ținutei tale înainte să ieși din casă. Dotează dulapurile și sertarele cu surse de lumină, astfel încât să ai o vizibilitate corespunzătoare asupra fiecărui colț din interior. Cu ajutorul ledurilor ingenios montate, întregul dressing va căpăta un look sofisticat, demn de dressingurile marilor case de modă. Toate acestea le poți realiza cu mobilier de la branduri care adaptează piesele la proiectul tău.

Acest ansamblu de mobilier pentru dressing face parte din colecția Senzafine, a brandului italian Poliform (www.poliform.it) și este disponibil la noi, pe comandă, prin www.cuibuldedesign.ro.

Casetele pentru bijuterii și cele pentru accesorii delicate (eșarfe, curele etc.) este bine să fie capitonate cu materiale fine, precum catifeaua, mătasea sau pielea.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Poliform

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.