ISH cel mai mare târg de sanitare

ISH cel mai mare târg de sanitare – O adevărată demonstrație de forțe a fost ediția din acest an a târgului ISH, care s-a desfășurat la Frankfurt. Designeri, profesioniști din domeniul sanitarelor și al energiilor nepoluante au fost conectați cu noutățile și cu cele mai inovative concepte.

Este cel mai important eveniment pe care specialiștii și publicul larg îl așteaptă cu nerăbdare, căci se desfășoară o dată la doi ani. Ediția următoare a târgului ISH (ish.messefrankfurt.com) va avea loc în perioada 22 – 26 martie 2021.

Pentru a te convinge de anvergura acestui târg, pe care nu trebuie să îl ratezi în viitor, este bine să știi că i-au trecut pragul 190.000 de vizitatori, veniți din 161 de țări.

Caracterul internațional, extrem de important, este relevat de cifre pe măsura prestigiului la nivel mondial, și anume au fost 2.532 de expozanți, din 57 de țări, dintre care 868 din Germania și restul de 1.664 sosiți din întreaga lume. ISH este o platformă extrem de eficientă de informare corectă, indiferent de postura în care te afli.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Messe Frankfurt (www.messefrankfurt.com), Firmele citate

Material realizat cu sprijinul Reprezentanței Messe Frankfurt în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.