Este o plăcere să iei masa afară

masa afara Vondome 2

Colecția Rest, brand Vondom, este inspirată din arta japoneză de pliere artistică a hârtiei, denumită origami. Designerii au scos în evidență capacitatea poli-carbo-natului de a fi modelat în forme insolite.

Este o plăcere să iei masa afară – Începutul verii te îndeamnă să petreci cât mai mult timp în aer liber, în mijlocul naturii. Profită de temperaturile plăcute și organizează pe terasă sau în jurul piscinei zone de luat masa sau de relaxare.masa afara vondome 1

Pentru întâlniri cu prietenii sau pentru petrecerile în familie vei avea nevoie de canapele și șezlonguri spațioase. Piesele de la brandul Vondom sunt disponibile prin Innova Interiorism. Canapeaua este disponibilă începând cu 15.100 lei, masa de cafea din fața ei costă 2.323 lei, iar șezlongurile au prețul de 8.172 lei/buc.

Acest demers impune o tratare estetică foarte riguroasă, deoarece va trebui să combini eleganța și confortul de care te bucuri în interiorul casei cu decorul estival care te înconjoară pe terasă ori în grădină. O sugestie este să te orientezi către piese de mobilier cu un design contemporan, realizate din materiale în tendințe, precum este policarbonatul transparent sau colorat în masă. Un astfel de mobilier are marele avantaj că rezistă foarte bine la razele UV și la ploaie fără să se deformeze ori să-și piardă din intensitatea culorilor. Alege piese din aceeași gamă cromatică, pentru a conferi unitate compoziției, și în nuanțe armonizate cu cele ale finisajelor de pe terasă. Plasează-le sub un parapet sau sub o copertină, ca să nu fii deranjat de soarele puternic atunci când te relaxezi.

masa afara vondome 3

Într-un dining modern, piesele cu design nonconformist vor face senzație. Acestea sunt din colecția Rest. Masa cu blat din sticlă are prețul de pornire de 24.393 lei, iar scaunele sunt 1.452 lei/buc. Le poți achiziționa de la Innova Interiorism.

Text: Mariana Nicolae; Foto: PR

Este o plăcere să iei masa afară este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux nr6/iunie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.