Cum amenajezi o baie cu suprafață vitrată?

Ai o baie cu suprafață vitrată și vedere la exterior ferită de privirile curioșilor. Cum amenajezi spațiul pentru a profita la maximum de spectacolul naturii?

baie cu suprafață vitrată  Ragno

Finisajele ceramice alăturate aparțin brandului italian Ragno. Pentru mai multe informații, accesează www.ragno.it. Aici vei găsi o gamă largă de modele, pentru toate gusturile.

Pentru a te răsfăța atunci când te relaxezi într-o cadă cu spumă, amplasează cada din spectaculoasa ta baie cu suprafață vitrată chiar lângă geam, luând în calcul faptul că beneficiezi de intimitate. Peisajul îți va îmbogăți sufletul și te vei bucura de o stare de bine, ce te va desprinde cu ușurință de agitația cotidiană. Rămânând la capitolul obiecte sanitare, alege una sau două chiuvete din lemn sau cu un finisaj ce imită lemnul, pentru a aduce pe cât posibil farmecul naturii la interior. Dacă spațiul îți permite, pe lângă o cadă poți alege și o cabină de duș, iar un model walk-in (fără cădiță de duș) este o soluție modernă și de impact. Urmează exemplul alăturat când amenajezi spectaculoasa ta baie cu suprafață vitrată și amplasează vasul de toaletă și bideul în­tr-o zonă din spate, eventual mascate de cabina de duș. În ceea ce privește cromatica amenajării, alege cu încredere gri, pentru un interior ce se înscrie în ultimele tendințe. Având în vedere suprafața vitrată mare de care beneficiază spațiul, atmosfera nu va fi una întunecată, deoarece lumina naturală își va face datoria din plin. Pentru unul dintre pereți, cel cu lavoarul, poți alege finisaje albe sau într-o culoare neutră deschisă, evitând astfel monotonia ce s-ar putea instala în decor.

baie cu suprafață vitrată  Ragno gri

Simplitatea este cartea de vizită a acestei cabine de duș walk-in. Este o zonă ce se integrează discret în decor, dar se face remarcată de la prima vedere.

Foto: Ragno

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 9/2018