Sfideaza caldura cu o inghetata homemade

Sfideaza caldura cu o inghetata homemade – Alege rețeta preferată, iar de restul se ocupă un aparat electrocasnic special. Acesta poate fi o mașină de înghețată, echipată complet pentru a prepara autonom deliciile răcoritoare, sau un aparat de înghețată, care mixează ingredientele răcite anterior în congelator. Cele din prima categorie sunt aparate de inghetata performante, dar cu preturi mai mari; cele din a doua categori au preturi foarte accesibile, dar sunt mai degraba dispozitive care mixeaza pasta pentru inghetata, răcită anterior. Câteva aparate de înghețată din ambele categorii, de la firme de renume, sunt reunite în selecția următoare.

Citeste si Alege electrocasnice colorate pentru o bucătărie fresh

1. EFICIENT. Aparat pentru prepararea înghețatei, model Unold Polar, cu capacitate de un litru. L 38,5 x l 28,5 x h 32 cm. Se comandă pe www.pentrugatit.ro.

Aparate de inghetata
Aparat pentru prepararea înghețatei, model Unold Polar. Foto: Unold

2. ROBUSTĂ. Mașină de înghețată Cuisineart ICE40BCE, cu două boluri. L 22 x l 14 x h 26 cm. Disponibilă prin www.pentruacasa.com

Aparate de inghetata
Mașină de înghețată Cuisineart ICE40BCE. Foto: Cuisinart

3. DE BAZĂ. Model Heinner HIC-150RD, cu greutate de 1,4 kg. Din oferta  
www.emag.ro

Aparate de inghetata
Model Heinner HIC-150RD. Foto: Heinner

Citeste si Cum poti deveni un bun patiser in propria bucatarie

4. CU MULTE FUNCȚII Mașină de înghețată Trisa Gelateria, cu capacitate de 1,4 litri. L 29 x l 20 x h 22 cm. Disponibilă pe http://delonghioficialstore.ro

Aparate de inghetata
Mașină de înghețată Trisa Gelateria. Foto: http://delonghioficialstore.ro

5. NOSTIM Aparat de înghețată Ariete Softy Ice Cream Party Time 634. L 28 x l 19 x h 42,5 cm. Se poate comanda pe www.evomag.ro.

Aparate de inghetata
Aparat de înghețată Ariete Softy Ice Cream Party Time 634. Foto: Ariete


Citeste si 5 idei ușor de pus în practică și care te ajută sa economisești spațiu în bucătărie

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 7/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *