Accente discrete de lux și noblețe

Frumusețea unui spațiu amplu decorat cu stucaturi elegante este pusă în valoare de culori luminoase și de un ambient aerisit. Păstrează un decor minimalist și adu în scenă piese cu alură istorică.

Elementele murale ce innobileaza peretii sunt puse in valoare de o amenjare cat mai minimalista si aerisita. Mobilierul modern, cu linii si unghiuri drepte lasa atentia sa cada in principal pe frumusetea spatiului. Alegerea unor culori luminoase sau folosirea cu precadere a albului pur va amplifica efectul viuzal. Mobilierul modern din lemn va fi completat fericit de o suita a corpurilor de iluminat, amplasata deasupra zonelor de interes, precum masa de dining. In plus, elemente cu aer clasic contrabalanseaza interventiile conteporane, intr-un jor armonios dintre nou si vechi. Astfel, o statueta de inspiratie clasica va pastra aerul impozant al amenajarilor clasice.

Foto: Cattelan
Foto: Cattelan

Parchetul din lemn masiv este ceva mai buna alegere in acest caz. Pentru a spori confortul zonelor de interes, poti folosi covoare cu textura pufoasa ce delimiteaza spatiile de lucru precum cele din jurul mesei de dining sau din fata canapelei. Un duet de tablouri monocrome, expuse cu subtilitate la o mica distanta de comoda din lemn accentueaza aerul degajat al intregului ansamblu.

Pentru a accentua jocul grafic deosebit ce ia nastere din confluenta formelor rotunjite de inspiratie clasica si a liniilor drepte, ce descriu forme geometrice, alege piese care expun o astfel de altcatuire. Masa pentru dining este un exemplu bun in acest sens.

Goblin (L 200 x l 106 cm), masa de dining din lemn masiv și oțel inoxidabil, aparține brandului Cattelan Italia. Blatul din sticlă are o grosime de 15 mm. Poți achiziționa produsul de pe site-ul www.martinelstore.com, la un preț începând cu 9.526 lei (fără taxe de transport).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.