BLACK FRIDAY PIATRAONLINE – 100 tone de piatră naturală, cu până la 80% reducere

În ciuda numelui, Black Friday înseamnă ”lumină” pentru milioane de oameni din întreaga lume. Așa se întâmplă și în cazul iubitorilor de piatră naturală din România. Peste 100 de produse din piatră naturală vor străluci în lumina prețurilor promoționale în această zi. Reduceri de până la 80%  vor avea 1.000.000 kg de produse: travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibilă etc. Campania are loc în ziua de 17 noiembrie 2017, în intervalul orar 00-24, pe site, și între orele 08-20 în showroomul și în pavilionul PIATRAONLINE.

Toate tipurile de piatră, pentru toate tipurile de amenajări

Cele 100 de tipuri de produse participante la campanie se pot utiliza în toate spațiile ce pot fi amenajate cu piatră naturală. Cu puțină atenție, puteți cumpăra într-o singură zi toate materialele pentru o casă. Sau pentru un apartament. Sau pentru amenajarea unui hotel. Sau a unei tarase exterioare. Căutați pe site ce vi se potrivește și faceți o listă!

În funcție de felul în care vor fi vândute, produsele sunt grupate pe două categorii. O categorie în care cantitatea minimă vândută va fi de 1 palet / 1 ladă. În a doua categorie avem produse a căror cantitate minimă va fi unitatea de ambalare: cutie, metru pătrat, pachet, set etc. Trebuie să știți că produsele din a doua categorie au stocuri limitate, adică acestea cel mai probabil nu vor mai face parte din oferta companiei în viitorul apropiat. Adică, dacă vreți să cumpărați mai târziu același tip de articol pentru dezvoltarea aceluiași proiect pentru care ați cumpărat acum, este posibil să nu mai găsiți articolul respectiv în portofoliul companiei.

Protejarea tuturor clienților. Reguli noi de vânzare.

Noile reguli de vânzare sunt atât pentru clienții care profită de oferta Black Friday 2017, cât și pentru cei care vor achiziționa produse din piatră naturală după acest important eveniment pentru toți iubitorii de amenajări ambientale moderne și rezistente.

Astfel, produsele cumpărate de Black Friday se ridică sau se livrează în aceeași zi. Ele nu vor mai fi păstrate în depozitele companiei. Conform estimărilor din domeniu, se vor vinde cantități însemnate, în felul acesta eliberandu-se un spațiu foarte mare în depozit. Spațiul eliberat va fi folosit chiar de a doua zi pentru primirea produselor pe care alți clienți le-au comandat și le așteaptă.

Marfa se achită integral în ziua de Black Friday, 17 noiembrie 2017. Produsul se consideră cumpărat numai după ce acesta este achitat în showroom sau se face dovada plății online, în cazul achiziționării online. Nu este suficientă doar rezervarea produsului pe site. Cât despre cei care vor veni în showroomul PIATRAONLINE, lucrurile sunt la fel de simple: toate produsele aflate în promoție vor purta o etichetă specială, ceea ce le va face ușor de identificat.

Prețurile afișate, pe site și în showroom, nu includ costurile de transport, montaj sau alte accesorii. Verficarea produselor cumpărate se va face la ridicare lor de la sediul PIATRAONLINE sau în momentul livrării acestora la adresa indicată de client. Eventualele reclamații se transmit în maxim 24 de ore de la ridicare sau livrare, conform regulamentelor în vigoare. Din promoția Black Friday 2017 nu vor face parte piesele speciale.

Estimările specialiștilor: cu 30% mai mult decât în 2016

De Black Friday 2016, PIATRAONLINE a vândut într-o zi peste 20.000 mp de produse. Specialiștii din domeniul designului interior aproximează o creștere a vânzărilor din acest an cu aproape 30%. În acest context, PIATRAONLINE asigură iubitorii de piatră naturală din România că stocurile pentru Black Friday 2017 sunt chiar superioare acestui procent vehiculat de specialiști.

Rămâne ca acum, cunoscând toate aceste date, să căutați pe site produsele care vă plac cel mai mult, fie că este vorba de amenajări interioare sau exterioare, pentru proprietăți private sau publice. Oferta este foarte bogată, ca finisaje, cromatică și dimensiuni: 100 tone de piatră naturală, cu reducere de până la 80% . Veniți pe 17 noiembrie 2017 la BLACK FRIDAY PIATRAONLINE! Showroom și pavilion: Aleea Teișani, 137 A, sector 1, București. Site: piatraonline.ro si piatraonline.com.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.