Bucătărie luminoasă la mansardă

Constituită de regulă sub forma unei zone generoase cu suprafață neregulată și acoperiș în șarpantă, mansarda casei poate deveni totodată birou, spațiu de zi, atelier sau bucătărie. Bucură-te de un cadru atipic, plin de originalitate!

Unul dintre avantajele includerii mansardei în supra­fețele utile ale casei îl reprezintă însăşi configurația atipică, care permite o vitrare generoasă. Astfel, ai condițiile ideale pentru un atelier sau o bucătărie. Dispune mobilierul pe lateralele camerei şi adu în scenă o masă slim, pentru a optimiza spațiul.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Piesele moderne, în tonuri jucate, oferă dinamism. Explorează avantajele spațiului și construiește piese practice, precum un corp cu depozitare în dreptul geamului. O vopsea de bună calitate, menită să reziste în condiții de abur şi umezeală, înlocuieşte cu succes faianța. Pentru zonele de lucru apelează la o soluție elegantă: plăci din piatră naturală de mari dimensiuni. Alege piese cu finisaj mat, ce sporesc confortul în zilele însorite, pentru că nu reflectă lumina.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Corpurile modulare sunt elemente din colecțiile One K şi One D, ale brandului Siloma. Prețul unui astfel de model pentru o compoziție standard de 3 ml oscilează între 7.920 şi 8.800 lei, în funcție de dimensiuni şi finisaje, la Innova Interiorism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.