Casa și grădina de iulie

casa si gradina iulie 2016Nu rata ediția de iulie a revistei Casa și grădina, din 5 iulie la toate punctele de difuzare a presei!

Cel mai nou număr al revistei Casa și grădina o să te poarte prin toată țara! Spunem asta pentru că am pregătit materiale consistente cu case, idei și povești pe care le-am strâns din aproape toate colțurile țării. Delta, Marea Neagră, Brașovul sau Drăgășaniul sunt câteva sugestii de vacanță, unde vei descoperi nu doar locuri și oameni minunați, dar și idei de amenajare a casei. Din Arad și din București avem două interioare, ale căror povești frumoase le poți deasemenea descoperi în paginile revistei Casa și grădina.

Toate acestea sunt completate de trenduri, noutăți din domeniu și sfaturi practice utile pentru micile lucrări de la interior. Nu am uitat nici de iubitorii plantelor, care în acest număr de vară vor afla detalii de la specialist despre toaletarea copacilor, cum își pot construi un refugiu răcoros în spatele grădinii sau povestea incitantă a unei terase din suburbii.

Găsești numărul de iulie al revistei Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,9 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.