O încăpere cool pentru copilul tău

Renunță la variantele clasice – roz pentru fetițe și bleu pentru băieți – și alege o amenajare care se racordează la atitudinea modernă a acestora!

Ajută-l pe cel mic să-și rafineze gusturile decorative și amenajează-i camera într-o manieră cât se poate de cool, păstrând însă detaliile semnificative pentru vârsta sa. În plus, vei găsi suportul perfect pentru ingeniozitate nelimitată. Astfel, un perete vopsit în negru este completat armonios de o pardoseală de un alb imaculat și de un mobilier slim, cu tentă nordică, realizat din lemn natur.

Foto: Room Copenhagen
Foto: Room Copenhagen

Cu ajutorul unei vopsele speciale poți transforma peretele negru în… tablă de scris și de desenat. Personajele amuzante sau cuburile Lego supradimensionate, în care încap tot felul de mărunțișuri, reprezintă elemente importante ale amenajării. Folosește-te de acestea și de alte jucării pentru a imprima culoare și a conferi o notă ludică decorului.

Foto: Room Copenhagen
Foto: Room Copenhagen

Colecția Lego, brand Room Copenhagen, propune forme iconice cu noiîntrebuințări. De această dată, cărămizile din plastic au crescut și joacă cu mult stil rolul cutiilor pentru depozitare. Piesele Lego Storage Box 1 (L 12 x l 12 x h 18 cm), 2 (L 12 x l 25 x h 18 cm), 4 (L 25 x l 25 x h 18 cm) și 8 (L 50 x l 25 x h 18 cm) pot fi achiziționate de pe site-ul www.roomcopenhagen.com.

Foto: Room Copenhagen
Foto: Room Copenhagen

Combină corpurile pentru depozitare Lego în culori și forme variate, pentru o notă dinamică. Avantajul faptului că se pot stivui este de ordin practic și estetic: ocupă loc puțin și devin turnulețe amuzante, în straturi de culoare diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.