Obiecte cu design de top

Obiecte cu design de top, in prag de sarbatori

Obiecte cu design de top, in prag de sarbatori – La sfârșit de an, mulți oaspeți îți vor trece pragul casei. Uimește-i cu un decor în ton cu sărbătorile, cu obiecte care vor întregi atmosfera festivă și spiritul convivial. Am selectat pentru tine mai multe obiecte cu design de top, cele mai multe concepute de designeri renumiti. Nu au fost create special pentru un cadru festiv, precum cel al Craciunului, desi au un aer glam sau culori sugestive, ci ar putea fi piesele de rezistenta in orice ambient modern, stilat si de actualitate.

Citește și Design contemporan, cu tușe festive.

1.STIL INDUSTRIAL ÎN SERIE DE GALĂ. Pasiunea pentru motociclete și piese de motor i-a fost foarte utilă designerului Tom Dixon în designul unora dintre creațiile sale recente. Așa sunt, de exemplu, lămpile din seria Cog (în imagine: Cone, Dome și Stack), ce reproduc, la o scară mare, piese de mecanică fină care par tocmai scoase din strung. Le poți găsi la Intro. Preț: 1.305 lei/buc.

Obiecte cu design de top
Lămpile din seria Cog (în imagine: Cone, Dome și Stack). Foto: Intro

2.DE SĂRBĂTOARE. Caută un loc pentru ea în decorul festiv de Crăciun. Veioza cu LED model Åsunda vine de pe tărâmurile nordice, are alura unei balerine și pare desprinsă din recuzita Moșului. O găsești la IKEA, cu prețul de 129 lei.
Diametru 22/37 x h 67 cm

Obiecte cu design de top
Veioza Åsunda, cu lampă LED. Foto: IKEA

Citește și Obiecte din sticla cu design de top

3.CU REFLEXII DELICATE. Designerul Karim Rashid și renumitul brand de oglinzi de lux Deknudt Mirrors au inițiat o colaborare de succes. Printre rezultatele recente se numără oglinzile Scoop&Scoopy, cu rame din material compozit și surse discrete de lumini LED. Disponibilă pe www.camera107.ro. L 64 x l 11 x h 63 cm

Obiecte cu design de top
Oglinzi Scoop&Scoopy. Foto: Deknudt Mirrors

4.SEDUCĂTOR DE LA PRIMA VEDERE. Scaunul Double Zero a fost creat de designerul David Adjaye pentru brandul Moroso. Cu o structură pe cât de simplă, pe atât de rafinată, obiectul face parte dintr-o serie cu puternică influență
Art Déco. Îl poți comanda prin Moir, de unde vei afla și alte detalii și caracteristici.

Obiecte cu design de top
Scaunul Double Zero. Foto: Moir

 

Citește și Noutati in materie de design.
Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2015
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.